Biletul la Iron Maiden, 20 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă rock Iron Maiden va susţine un concert, la 15 august, în parcarea Polus Center din Cluj-Napoca.

Anunţul a fost făcut de către finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, sponsorul principal al concertului, care a promis anul trecut că va aduce trupa în Ardeal dacă echipa va câştiga pentru a doua oară titlul de campioană a României.

Evenimentul se anunţă a fi cel mai mare show muzical organizat în ultimii ani în oraşul de pe Someş, comparabil doar cu concertul din 2007 al celebrei Beyoncé. Organizatorii estimează că cel puţin 40.000 de spectatori vor veni la concertul rockerilor de la Iron Maiden şi speră să-i atragă, în mod special, pe fanii trupei din toată ţara, dar şi din Ungaria.

Negocierile pentru venirea rockerilor la Cluj au debutat acum şase luni şi s-au finalizat abia acum trei săptămâni. Trupa nu a avut pretenţii ieşite din comun, singura cerinţă specială fiind amplasarea în apropierea scenei a unei cabine de masaj.

Concertul celor de la Iron Maiden face parte din cadrul turneului mondial „The Final Frontier", turneu ce anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume, primul material discografic de studio Iron Maiden după o pauză de aproape patru ani. Preţul unui bilet va fi de 20 de euro plus TVA, indiferent de zonă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite