CJ Mureş transformă un fost poligon militar în teren de golf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat, într-o şedinţă extraordinară, hotărârea prin care se propune Ministerului Apărării Naţionale să-i treacă în administrare câteva imobile şi terenuri

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat, într-o şedinţă extraordinară, hotărârea prin care se propune Ministerului Apărării Naţionale să-i treacă în administrare câteva imobile şi terenuri fără activitate, pentru a fi fructificate în interes public.
Este vorba de localitatea Cerghid, unde, pe o suprafaţă de 34,5 hectare, se intenţionează amenajarea unei baze sportive şi de agrement, conţinând, printre altele, un teren de golf şi un hipodrom. De asemenea, în clădirea unde a funcţionat depozitul de carburanţi din comuna Gorneşti, CJ are în vedere crearea centrului judeţean de pregătire profesională pentru administraţia publică locală, iar în comuna Corunca, terenul de 4,5 hectare existent se va utiliza pentru investiţii în domeniul asistenţei sociale. "Noi tot pierdem terenuri şi imobile prin retrocedări şi oricum avem mare nevoie de aceste active, aflate exact în zona metropolitană a Târgu Mureşului. Sper ca guvernul să aprobe trecerea în administrarea noastră a acestor clădiri şi terenuri, pe care, oricum, armata nu le mai foloseşte", spun reprezentanţii CJ.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite