CGMB alege mâine înlocuitorul lui Răzvan Murgeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii municipali ai Capitalei vor alege mâine un nou viceprimar în locul lui Răzvan Murgeanu, care a demisionat din Primăria Bucureşti după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei.

Surse din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) au declarat pentru Mediafax că cele mai mari şanse pentru a ocupa funcţia de viceprimar al Capitalei le au actualul preşedinte de şedinţă al CGMB, Călin Murg şi consilierul PDL Mircea Raicu.

Răzvan Murgeanu a fost ales de CGMB, în iunie 2008, în funcţia de viceprimar al Capitalei, el ocupând această funcţie şi în timpul mandatului lui Adriean Videanu.

Răzvan Murgeanu s-a ocupat în Primăria Capitalei de activitatea direcţiilor relaţii internaţionale, integrare europeană, protecţie civilă şi apărare, coordonare şi reglementare infrastructură şi utilităţi publice, administrativ, RADET, Agenţia Municipală pentru Eficientizare şi Reglementare în domeniul Energiei Bucureşti (AMEREB).

În plus, Murgeanu a primit Direcţia transporturi, drumuri şi siguranţa circulaţiei, direcţie de care nu s-a ocupat în mandatul trecut.

Celălalt post de viceprimar este ocupat de Robert Ionescu (PNG), care se ocupă de coordonarea activităţii direcţiilor de învăţâmânt, cultură, incluzând administrarea tuturor teatrelor din Capitală, dezvoltare-turism, protecţia mediu, administrarea grădinii zoologice şi Centrul de protecţie a plantelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite