CAS Vaslui a rămas fără personalul de control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul de control al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vaslui a fost desfiinţat. Astfel, întrucât cei doi angajaţi care făceau verificări au părăsit insitituţia, unul din cauza

Corpul de control al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vaslui a fost desfiinţat. Astfel, întrucât cei doi angajaţi care făceau verificări au părăsit insitituţia, unul din cauza pensionării, celălalt pentru că şi-a găsit un alt loc de muncă, cei peste 400 de furnizori de servicii medicale din judeţ pot raporta fără nici o problemă servicii neefectuate.

Aşadar, în urma raportărilor fictive, CAS Vaslui va deconta către furnizori sumele corecte prevăzute în contractul cadru. "Acum ne va fi mult mai greu să-i prindem pe cei care fură. Înainte erau cei doi angajaţi care verificau prin sondaj câte un furnizor", a declarat Costică Ştefănescu, preşedintele CAS Vaslui. Acesta mai spune că cele mai multe raportări false vin din partea firmelor de îngrijiri la domiciliu, medicilor de familie, dar şi din partea stomatologilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite