Buzdugan, dator 90.000 de euro la Radio 21

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Buzdugan (foto), vedeta Radio Zu, este obligat, în urma deciziei Curţii de Arbitraj Economic Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie, să plătească fostului loc de muncă, Radio 21, 90.000 de euro. Motivul: a lipsit de la serviciu.

Mai citeşte şi:

Radio 21: declaraţiile lui Morar şi Buzdugan au prejudiciat imaginea Radio 21
Morar şi Buzdugan au semnat cu Intact
Buzdugan şi Morar vor face matinalul la ZU FM
Morar şi Buzdugan au păcălit-o pe Daniela Crudu

Litigiul a pornit din momentul în care Buzdugan s-a mutat la Radio Zu, în vara anului trecut, părăsind Radio 21, cu care era încă sub contract. Reprezentanţii postului de radio l-au dat imediat în judecată şi, potrivit unor surse din media, aceştia au câştigat.

Astfel, s-a demonstrat că acel contract era valabil şi că vedeta Buzdugan trebuie să plătească celor de la Radio 21 despăgubiri în valoare de 90.000 de euro, reprezentând orele în care a absentat de la locul de muncă. Sentinţa este definitivă şi obligatorie.

„Confirmăm informaţia, dar nu comentăm decizia deocamdată“, a declarat ieri, pentru „Adevărul“, PR Manager Radio 21, Raluca Puiu.

Plecarea lui Daniel Buzdugan, alături de Mihai Morar, a dus la destabilizarea pieţei radio din România. Astfel, Radio 21 a pierdut 220.000 de ascultători la nivel urban.

Vedeta radio, care este cunoscută pentru realizarea farselor în cadrul matinalului, a declarat că nu comentează vestea, dar că avocaţii săi „ vor face probabil recurs“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite