Un nume pentru viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seară, râmniceanca Maricica Hăhăianu (32 de ani), asistentă medicală în Italia, a murit după ce a stat o săptămână în comă. Ea a fost lovită de un tânăr de 20 de ani,  Alessio Burtone, la metrou, după o ceartă la casa de bilete.

Rudele Maricicăi Hăhăianu sunt împietrite de durere şi spun că numele de Alessio a însemnat pentru ea şi viaţa, dar şi moartea.

Mai citeşte şi:

VIDEO Mama ucigaşului româncei din Italia: "Fiul meu este un om normal"

Asistenta lovită la Roma a murit, filmul evenimentelor

UPDATE Agresorul Maricicăi a ajuns în închisoare

În urmă cu zece ani l-a cunoscut pe Adrian, cu care s-a căsătorit şi acum trei ani femeia a născut un băiat pe care l-au numit Alessio, pentru că Maricicăi îi plăcea foarte mult acest nume.

În iulie, ea a decis să-şi urmeze soţul în Italia, unde s-a angajat ca infirmieră. La 8 octom­brie, românca se afla în staţia de metrou Anagnina, din Roma. Potrivit anchetatorilor, între romancă şi tânărul Alessio Burtone (20 de ani) din Roma a izbucnit o ceartă în timp ce stăteau la rând la casa de bilete.

Ajunşi pe peron, tânărul i-a dat femeii un pumn, iar aceasta a căzut. După o săptămână medicii au oprit aparatele care o menţineau în viaţă pe  Maricica Hăhăianu şi au constatat decesul.

„Era o femeie bună şi sufletistă. O ştiu de ani de zile", a declarat Lucica Vasile, una dintre vecine. Soacra femeii aşteaptă din moment în moment ca nora să intre pe uşă. „Asta i-a fost soarta, aşa a vrut Dumnezeu să să îi dea numele Alessio copilului pe care îl iubea ca pe lumina ochilor şi tot aşa să îl cheme şi pe nenorocitul care a omorât-o", a declarat plângând Rodica Fodoroiu.

Trupul femeii urmează să fie adus în ţară săptămâna aceasta pentru a fi înmormântat.

"Asta i-a fost soarta, aşa a vrut Dumnezeu să-i dea numele Alessio copilului pe care îl iubea."
Rodica Fodoroiu
soacra Maricicăi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite