Impact frontal: 2 morţi şi 14 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni au murit şi alţi 14, printre care şi un copil de nouă ani, au fost răniţi în accidentul produs ieri-dimineaţă, lângă Râmnicu Sărat, pe Drumul European E85.

Şoferul unei autoutilitare, încărcată cu saci cu grâu, care circula spre Focşani, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz cu pasageri. Victimele au fost transportate la spitalul municipal din Râmnicu Sărat, iar cele aflate într-o stare mai gravă, la spitalul de urgenţă din Buzău.

În urma impactului, şoferul dubei de marfă, Costică Blănaru (56 de ani), din Neamţ şi o pasageră din microbuz, Maria Botezatu (60 de ani), din Bacău, au murit pe loc. Coincidenţa face ca ambele maşini să fie înmatriculate în judeţul Neamţ.

Microbuzul, care aparţine societăţii Mega Travel din Piatra Neamţ, făcea curse regulate între Piatra Neamţ şi Bucureşti. Mare parte dintre călători dormeau când s-a produs accidentul. S-au trezit grămadă, unii peste alţii, plini de sânge şi speriaţi de ceea ce li se întâmplă. „Am auzit o bubuitură, am fost aruncaţi de pe scaune după care nu am mai ştiut nimic", a povestit Emilia Oiţă, din Piatra Neamţ, care a fost internată la spitalul din Buzău.

Poliţiştii spun că nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt. „Şoferul autoutilitarei circula spre Râmnicu Sărat, iar la un moment dat a intrat pe contrasens. Este posibil ca şoferul să fi adormit la volan", a declarat comisarul Vasile Nicolae, şeful Poliţiei Rutiere Buzău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite