Buturuga, locul favorit al târgujienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de gorjeni au ieşit să se răcorească la un suc şi să se relaxeze la terasa „La Buturugă“

Din luna mai, de când se deschide şi până la închiderea sezonului estival, mesele din jurul  barului „La Buturugă“ sunt mai tot timpul ocupate şi asta pentru că pe lângă răcoritoare cei care doresc pot să şi mănânce.

Copiii se simt aici în largul lor


Ideea barului în formă de buturugă pare să atragă foarte mulţi clienţi atât din rândul târgujienilor cât şi al turiştilor, care de multe ori au senzaţia că barul este construit într-o buturugă reală. „Eu sunt din Vâlcea şi sunt pentru prima dată în Târgu-Jiu. Este o idee absolut interesantă, se încadrează perfect în peisaj. Nu am mai văzut aşa ceva până acum. Iniţial am crezut că este reală“, a spus Octavia Rădulescu, o clientă.  Şi copiii se simt în largul lor aici. „Am luat vacanţă şi am zis să mai ies cu colegii până nu plecăm la bunici sau la mare. Am ales să vin aici pentru că este frumos şi îmi place“, a spus Dragoş Nanu, de 12 ani, din Târgu-Jiu. „E mai răcoare, alături este şi un părculeţ pentru copii şi se joacă cel mic, iar noi putem sta liniştiţi la masă“, a precizat Minerva Lupulescu, clientă.

Muzică variată


Meniul este unul destul de variat, iar în timp ce stau la terasă clienţii se pot delecta ascultând orice gen de muzică doresc. „Clienţii noştri pot să asculta orice gen de muzică doresc, avem chiar şi Clayderman, pentru iubitorii de muzică clasică, dar dacă mai mult de jumătate sunt tineri, atunci se poate asculta house. Vrem ca oamenii să se simtă bine şi să revină“, ne-a spus Gheorghe Răuţ, administratorul barului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite