Burse de studiu pentru rromi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii rromi din liceele a 12 judeţe din Ardeal vor primi, în acest an şcolar, burse de studiu, printr-un proiect finanţat de Roma Education Fund. Beneficiarii sunt elevii de etnie romă

Elevii rromi din liceele a 12 judeţe din Ardeal vor primi, în acest an şcolar, burse de studiu, printr-un proiect finanţat de Roma Education Fund. Beneficiarii sunt elevii de etnie romă înscrişi în clasele IX-XI în anul şcolar 2008-2009.

Cerinţa pentru a fi admişi în program este ca în anul şcolar trecut să fi obţinut media generală de cel puţin 7,50. Potrivit Nadiei Gazsi, inspector şcolar pe probleme de rromi, candidaţii eligibili vor fi înscrişi într-un liceu din judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş, Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, iar dosarul de înscriere se trimite până la data de 14 noiembrie 2008 la sediul CRCR Cluj.

„Scopul proiectului este de a contribui la crearea unei tinere elite rome prin sprijin complex oferit elevilor rromi liceeni, pe o perioadă de trei ani”, a spus Nadia Gazsi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite