Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Vezi ce joburi se oferă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La precedenta ediţie a Bursei locurilor de muncă, şi-au prezentat CV-urile numeroşi tineri aflaţi în căutarea primului job.
La precedenta ediţie a Bursei locurilor de muncă, şi-au prezentat CV-urile numeroşi tineri aflaţi în căutarea primului job.

Agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă vor organiza vineri bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, fiind scoase la bătaie aproape 22.000 de job-uri.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, organizatorul evenimentului, a anunţat joi că în cele 86 agenţii locale şi puncte de lucru şi-au anunţat participarea 2.078 de agenţi economici. Sunt oferite 21.827 locuri de muncă,  cele mai multe oferte fiind în Bucureşti şi judeţele Iaşi, Braşov, Cluj, Prahova, Arad şi Bacău.

Cele mai multe locuri de muncă, respectiv 5.204, sunt pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi a produselor textile.

Din cele aproape 22.000 de locuri de muncă, 2.386 sunt pentru absolvenţii de studii superioare, 28 pentru absolvenţi proveniţi din centrele de plasament şi şase pentru absolvenţi din rândul persoanelor cu handicap.

Pentru absolvenţii cu studii superioare sunt scoase la bătaie posturi de agent de asigurări, consilier de vânzări, consilier financiar, programator sau referent economist în comerţ şi marketing.

Angajatorii au 93 de posturi disponibile pentru cei care vor să se angajeze ca manager, 60 de posturi de economist, 47 de posturi de director în diferite ramuri de activitate şi 74 posturi de inspector de asigurări. De asemenea, angajatorii caută 42 de medici şi 567 de ingineri.

Absolvenţii fără studii superioare sunt căutaţi pentru următoarele meserii: confecţioner asamblor articole textile, operator confecţioner îmbrăcăminte (3.677 locuri de muncă), agent pază şi ordine (865), agent asigurări (786), agent vânzări (584), zidar (321), manipulant marfă (316), lucrător comercial (291) şi dulgher (285 locuri de muncă).

De asemenea, angajatorii au şi 2.149 de locuri de muncă pentru muncitorii necalificaţi din diferite ramuri de activitate.

În Capitală, Bursa locurilor de muncă are loc în foaierul Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 9.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite