Arestări în cazul „Buldozerul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arestări în cazul „Buldozerul“
Arestări în cazul „Buldozerul“

Tribunalul Maramureş a stabilit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, arestarea preventivă a nouă suspecţi, reţinuţi în urma raziei de la Borşa.

Aceştia sunt acuzaţi de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat în scopul traficării de vehicule rutiere şi utilaje furate din spaţiul comunitar.

Remus Şteţco, primarul din localitatea Borşa, de unde provin cei mai mulţi dintre arestaţi, este surprins: „Mulţi sunt familişti, oameni respectabili, care au firme şi nu am bănuit că ar putea face parte dintr-o reţea de traficanţi de utilaje”. Despre, Vasile Rac, bărbatul de 51 de ani care a condus Poliţia Rutieră din localitate, părerile nu sunt tocmai “de bine”.

Locuitorii din zonă, care au avut de-a face cu şeful Poliţiei Rutiere din Borşa, spun că ştiu care era rolul lui Rac în reţeaua de traficanţi: „se ocupa de transportul utilajelor furate. Asigura circulaţia maşinilor furate prin zonă, după ce acestea treceau de Sighet”.

Pe lângă Vasile Rac, poliţistul de la Circulaţie, au mai fost încarceraţi Ioan Timiş (46 de ani), Toader Şteţco (27 de ani), Dumitru Timiş (33 de ani), Toader Timiş (41 de ani), Vasile Tomoioagă (30 de ani), Laurian Danci (30 de ani), Zoltan Pap (46 de ani) şi Vasile Şteţco (27 de ani).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite