Violator în serie prins de o victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Stroe (cu haină albă)  a fost reţinut de poliţişti
Victor Stroe (cu haină albă) a fost reţinut de poliţişti

Bucureşteanul Victor Stroe (33 de ani) a fost reţinut marţi de poliţişti, sub acuzaţia că a violat o studentă de la Politehnică şi că a încercat să agreseze şi o adolescentă de 16 ani.

El a fost dus la secţie chiar de colegii fetei agresate, care l-a recunoscut pe stradă. Potrivit oamenilor legii, Victor Stroe a mai fost condamnat la zece ani de închisoare, tot pentru viol, dar a fost eliberat în 2004.

Vinerea trecută, Victor Stroe se afla pe holul Facultăţii de Inginerie Electrică, din cadrul Politehnicii. Sub pretextul că face un sondaj de opinie, a intrat în vorbă cu o tânără. Cei doi s-au dus într-o sală de clasă pentru a discuta în linişte.

Aici, bărbatul a atacat-o pe studentă şi a violat-o, după care a fugit, fără ca cineva să intervină. Tânăra, originară din Galaţi, s-a dus împreună cu colegii săi la poliţie. Agenţii i-au sugerat să meargă la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a i se recolta probe şi pentru a putea depune plângere. Din păcate, fata a făcut un duş înainte să meargă la poliţie, distrugând astfel proba care confirma violul.

Recunoscut pe stradă

A doua zi, în jurul prânzului, bărbatul a atacat o altă fată, într-un bloc din sectorul 6. El a încercat să o dezbrace, dar minora a reuşit să fugă.

La câteva zile după atac, fata l-a văzut pe violator de la balconul apartamentului ei, în zona Crângaşi. Liceana împreună cu alţi doi colegi l-au înhăţat pe agresor şi l-au dus la Secţia 20. Bucureşteanul se află în arestul Poliţiei fiind acuzat şi de un viol comis în 2009.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite