Un şofer de autobuz, bătut şi abandonat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ratb
ratb

Un angajat al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Voicu Ion, 46 de ani, a ajuns alaltăieri la spital, după ce a fost bătut de un grup de tineri.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul care s-a petrecut în satul Căţelu, judeţul Ilfov, a fost anunţat de un călător care a sunat la 112.

Şoferul autobuzului 466, care circulă între cartierul bucureştean Titan şi comuna ilfoveană Glina, a fost agresat în momentul în care a coborât să îndrepte oglinda retrovizoare, care fusese îndoită de câţiva tineri. Aceştia aruncau cu bulgări de zăpadă în autovehicul, iar, când au fost apostrofaţi de către conducătorul auto, tinerii l-au atacat pe la spate şi l-au bătut, lovindu-l în zona facială.

În tot acest timp, un călător a sunat la 112 şi a cerut intervenţia poliţiei, însă agresorii au apucat să fugă. Reprezentanţii RATB au spus aseară că şoferul a fost lovit cu picioarele şi abandonat în stare de inconştienţă.

Intervenţie chirurgicală

Victima a fost iniţial transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Pantelimon. Ieri, a fost dusă la Spitalul Colţea, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la cap. „Şoferul se află în operaţie în acest moment. Acesta a suferit o fractură de piramidă nazală", a declarat aseară Mihai Vlădărău, purtătorul de cuvânt al RATB. El a adăugat că în fiecare lună se înregistrează 18-20 de agresiuni la adresa şoferilor RATB, dintre care 1-2 cazuri se finalizează cu spitalizare.

Liniile preorăşeneşti au devenit ringuri de box atât pentru pasageri, cât şi pentru angajaţii RATB. Ultimul incident s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, când, în autobuzul 425, care leagă Bucureştiul de Jilava, un călător a fost luat la şuturi de către şofer.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite