VIDEO Şpăgi de 80 de lei pe zi pentru parcagii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii „Adevărul“  au filmat cu camera ascunsă, duminică noaptea, un alt angajat al Clubului Dumars care pretindea bani  pentru un loc de parcare în Regie.

Acesta este cel de-al doilea caz dezvăluit, după ce cu o seară înainte, un alt angajat a fost filmat în timp ce cerea 10 lei jurnaliştilor „Adevărul", pentru a le permite să parcheze pe locul care de drept aparţine Universităţii Politehnica.

Poliţia va monitoriza zona

Studentul, în vârstă de 19 ani, a dirijat maşinile în parcare chiar sub ochii a doi poliţişti de la secţia din campus. După ce au discutat cu el, oamenii legii s-au retras. „Câştig câte 80 de lei pe noapte. De la club primesc 800 de lei pe lună. Nu dau bani managerului, el e mulţumit că fac ordine în parcare. Nu e pe contract, pur şi simplu pe angajare", a spus tânărul.

Adjunctul Secţiei 20 de Poliţie, care are în subordine şi Biroul Poliţiei din Regie, Cristian Simion, a spus că nimeni nu a făcut până acum vreo sesizare cu privire la parcările ilegale din campus, nici universităţile, nici studenţii. „ Deşi nu am primit nicio plângere în acest sens, vom fi cu ochii pe ei!", a declarat reprezentantul Poliţiei.

După articolele apărute în „Adevărul" şi în „Adevărul de Seară", conducerea Universităţii Politehnica Bucureşti a tăiat cu flexul, ieri, lanţurile cu care era împrejmuită parcarea. „ Săptămâna aceasta vom avea şedinţă şi vom lua o decizie cu privire la acest club ", a declarat directorul de patrimoniu al instituţiei de învăţământ, Constantin Zaharia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite