Seminţe de canabis la un click distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seminţele de canabis comandate online sunt trimise prin curier
Seminţele de canabis comandate online sunt trimise prin curier

Cultivarea, consumul şi traficul de droguri aşa-numite uşoare, cum ar fi marijuana sau haşişul, sunt pedepsite în România, conform legii 143 din 2000, cu închisoarea de la 3 la 15 ani. Cu toate acestea, seminţele de canabis se comercializează fără nicio problemă pe zeci de siteuri de la noi din ţară.

Acest lucru este posibil întrucât legea nu prevede pedepsirea celor care se ocupă de vânzarea seminţelor, pe motiv că acestea nu conţin tetrahidrocarbinol (THC), principala substanţă psihoactivă din frunza de canabis. Astfel, doritorii pot cumpăra aceste seminţe, dar, conform legii, nu le pot planta.

Reporterii „Adevărul" au discutat pe messenger cu un astfel de dealer online pentru o comandă de seminţe de pe un site din România. Pe internet, dealerii dau şi sfaturi necunoscătorilor: „Am White Widow, la 125 de lei pentru 5 seminţe, cel mai vândut produs. E şi foarte usor de crescut, are THC-ul cel mai mare şi se creşte în casă", ne-a declarat cel care se ascunde sub id-ul New_Seeds, originar din Iaşi.

Pentru cei care doresc ceva mai ieftin, are şi Afghan, la 110 lei pentru 5 seminţe, sau Master Kush, la 90 de lei. În total, are aproximativ zece astfel de soiuri de „iarbă". Comerciantul spune că are şi neon pentru a lumina planta şi poate da toate detaliile necesare pentru o producţie bogată. Comanda de seminţe este trimisă prin curier rapid.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite