Raliul Sibiului încinge asfaltul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de concurenţi se aliniază în această după-amiază la startul celei de-a zecea ediţii a Raliului Sibiului.

Timp de două zile, Sibiul va vui de turaţia bolizilor de curse. Traseul total are lungimea de 147 de kilometri, fiind cel mai lung din calendarul competiţional. Raliul Sibiului devine, din acest an, etapă - eveniment în Intercontinental Rally Challenge, în program fiind incluse zece probe speciale.

Astăzi, competiţia începe cu superspeciala de pe terenul de autocros din cartierul Ştrand, programată la ora 17.00, urmată apoi de două treceri pe zona Dobarca. Punctul culminant al competiţiei îl reprezintă însă proba specială Şanta, care se ţine pe timp de noapte, începând cu ora 22.00. Etapa a fost scoasă din programul raliului în ultimii trei ani.

Sâmbătă, pentru prima oară în istoria modernă a raliurilor din Romania, piloţii vor fi obligaţi să ruleze, în aceeaşi etapă, atât pe macadam, cât şi pe asfalt. Organizatorii promit că cei care vor asista la Raliul Sibiului nu vor fi dezamăgiţi.

„Anul acesta este mult mai mult loc pentru spectatori, în special pe porţiunea de asfalt, şi sunt sigur că aceştia vor  avea parte de un spectacol total", a declarat Sorin Itu, organizatorul evenimentului care se va încheia mâine la Sala Transilvania, din Sibiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite