Motocicliştii au pierdut-o pe „Harley X“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Avram era celebră printre bikeri
Mădălina Avram era celebră printre bikeri

Doi tineri au murit sâmbătă noapte după ce au intrat cu motocicleta într-un stâlp de electricitate de pe Splaiul Unirii, din Capitală. Mădălina Avram şi Adrian Bercea, amândoi în vârstă de 29 de ani, se întorceau de la petrecerea organizată de Dac Motors cu ocazia deschiderii sezonului motociclistic. Potrivit poliţiştilor, cei doi se îndreptau către şoseaua Vitan.

Motociclistul ucis în coarnele unei vaci va fi înmormântat cu paradă de bikeri (GALERIE FOTO)

Într-o zonă în care becurile de pe stâlpii de iluminat public nu funcţionau, au trecut peste o denivelare, au pierdut controlul motocicletei conduse, se pare, de Mădălina, şi au intrat într-un stâlp. Atât Adrian, cât şi Mădălina au murit pe loc. Trupurile lor au fost găsite la peste 30 de metri de motocicleta Yamaha TDM cu care se deplasau.

De asemenea, căştile de protecţie le-au „zburat" de pe capete în urma impactului. Cunoscătorii spun că acest lucru este posibil doar în cazul în care nu au fost închise corespunzător sau erau mari.

Mădălina Avram era foarte cunoscută şi respectată în comunitatea motoriştilor din ţară. Apropiaţii spun despre ea că era o persoană responsabilă şi că niciodată nu se plimba cu motocicleta fără să îşi ia toate măsurile de siguranţă. „Tot timpul călătorea echipată corespunzător şi nu mergea nebuneşte", spun cunoscuţii fetei.

Erau cunoscuţi drept „Harley X" şi „Qaz"

Trupul Mădălinei a fost atât de mutilat, încât ea a fost identificată datorită unei plăcuţe pe care erau trecute datele ei personale şi pe care poliţiştii au găsit-o în combinezonul ei.

În cercul lor de prieteni, Mădălinei i se spunea „Harley X", iar Adrian era cunoscut drept „Qaz", poreclă derivată din cuvântul englezesc „gas", care este asociat cu viteza. Cei doi nu erau iubiţi, ci doar foarte buni prieteni.Colegii celor doi sunt convinşi că Mădălina a încercat să evite un obstacol pentru că altfel n-ar fi avut niciun motiv să meargă atât de aproape de trotuar.

Înmormântarea Mădălinei va avea loc mâine, la cimitirul Eternitatea. Adrian va fi dus la Timişoara, unde locuieşte familia sa.

Gropi mortale pe şoselele din Iaşi

Ştefan Popa, din comuna ieşeană Valea Seacă, mergea sâmbătă cu bicicleta pe DJ 208, spre casă. Pe ghidon îl avea pe fiul său de opt ani. Când a ajuns la kilometrul 28, tânărul a intrat cu roata bicicletei într-un crater din asfalt. În acel moment, bărbatul s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit cu capul de ghidonul bicicletei şi de asfalt. Impactul a fost atât de puternic încât i-a cauzat acestuia moartea. Fiul său a scăpat din fericire doar cu câteva leziuni uşoare. George Cojocaru

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite