Fetiţa mamei-record a primit de ziua ei Colecţia Disney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La aniversarea de ieri nu avea cum să lipsească naşul fetiţei, doctorul Bogdan Marinescu
La aniversarea de ieri nu avea cum să lipsească naşul fetiţei, doctorul Bogdan Marinescu

Eliza (5 ani) şi mama ei, Adriana Iliescu (72 de ani), au avut parte ieri de o surpriză din partea „Adevărul“, la petrecerea micuţei. La Maternitatea Giuleşti se sărbătoreşte în fiecare an, de ziua Elizei Iliescu, recordul mondial din anul 2005, când Adriana Iliescu a devenit la 67 de ani cea mai în vârstă mamă din lume.

La petrecerea care s-a dat în amfiteatrul Maternităţii Giuleşti au participat mai mulţi prieteni ai Elizei şi ai mamei sale, printre care şi naşul fetiţei, prof.dr. Bogdan Marinescu, cel care, în urmă cu cinci ani, a reuşit performanţa medicală, unică în lume, de a aduce pe lume copilul unei mame de 67 de ani.

Cea mai bătrână mamă din lume a aniversat al cincilea an din viaţa fetei sale

12 cărţi Disney, în dar de la „Adevărul"

Medicul venise la aniversare după ce, de dimineaţă, până la ora 11.30, efectuase deja două operaţii şi era într-o foarte bună dispoziţie. „Şi Eliza, şi nepotul meu, Alexandru, sunt doi copii născuţi prematur, unul la 34 de săptămâni, celălalt la 32 de săptămâni şi, iată, sunt bine sănătoşi şi cresc frumos", a spus medicul, al cărui nepoţel venise şi el la aniversarea prietenei sale, Eliza.

VEZI GALERIE FOTO

În timp ce lumea o felicita, Eliza era foarte preocupată de darurile primite. Printre păpuşile Barbie şi cariocile uriaşe, care i-au fost aduse în dar, pentru că toată lumea ştie că Eliza desenează frumos, fetiţa a apreciat în mod deosebit cadoul de la „Adevărul", cele 12 cărţi din Colecţia pentru copii de la Disney.

Eliza a fost încântată de cadoul primit la aniversarea celor 5 ani

Eliza a fost încântată de cadoul primit la aniversarea celor 5 ani

„Ce frumoase sunt", a exclamat ea şi împreună cu un prieten puţin mai mare, Bogdan, s-a retras pe un scaun unde au răsfoit câteva dintre cărţi. La rândul său, mama fetiţei a fost încântată de cadou. „Este un dar minunat, cu atât mai mult cu cât eu nu am reuşit să prind aceste cărţi la chioşc. În schimb, i-am cumpărat întreaga colecţie «Pictori de geniu» şi prima carte din Colecţia Jules Verne, pe care sper că o vom avea în întregime", a declarat Adriana Iliescu.

Eliza, o mică vedetă răsfăţată de toţi

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, lungă, şi cu o vestuţă tot albă, tivită cu blană, şi pieptănată cu breton, Eliza a fost elegantă, dezinvoltă şi vioaie.

Plină de drăgălăşenie, Eliza a recitat poezii, a spus cum se numesc culorile în limba engleză, şi-a ajutat mama să taie tortul şi a cerut un pahar de şampanie. Nu l-a băut, dar a ciocnit cu cei care i-au urat „La Mulţi Ani!".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite