Vîntu, în celulă cu un dealer de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Gae, zis Bebi, un traficant de droguri, este colegul de celulă al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu (foto), arestat preventiv în noaptea de joi spre vineri pentru 29 de zile.

Traficantul, în vârstă de 45 de ani, este bine-cunoscut în cluburile de fiţe din Bucureşti. Gaia, Fratelli şi Turabo erau piaţa de desfacere a cocainei aduse de Bebi din Spania - principalul furnizor al „prafului" din Capitală.

El a fost prins în flagrant miercuri, în apropiere de Mallul Plaza România, tocmai când primea „marfă proaspătă". Bebi ridicase de la o firmă de transport un colet, care conţinea peste jumătate de kilogram de cocaină, pe care ar fi obţinut 60.000 de euro. I

onel Gae a căzut în capcana poliţiştilor antidrog, care l-au arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic internaţional de droguri de mare risc. Oamenii legii ştiau că traficantul a reuşit să aducă din Spania, în ultimii trei ani, peste 20 de kilograme de cocaină, în valoare de cel puţin 2 milioane de euro.

Refuză mâncarea

Sorin Ovidiu Vîntu nu-şi ia medicamentele şi nici nu mănâncă, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul arestului Direcţiei Cercetări Penale, locul în care este deţinut omul de afaceri. Aseară, el a renunţat în scris la refuzul de hrană şi de medicamente. Vîntu urmează un tratament medicamentos pentru poliomielită 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite