Mărturie din „ambulanţa morţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa şi BMW-ul  au fost aproape  complet distruse  în urma impactului
Ambulanţa şi BMW-ul au fost aproape complet distruse în urma impactului

Unul dintre supravieţuitorii teribilului accident petrecut vineri, la intersecţia bulevardelor 1 Decembrie şi Basarabia din Capitală, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, a povestit reporterilor „Adevărul de Seară“ coşmarul prin care a trecut.

Aurica Elena Stanciu (58 de ani) se afla în ambulanţa BGS care transporta patru pacienţi care se întorceau de la dializă, către casele lor. Femeia îl însoţea pe concubinul ei, Petre Barbu (62 de ani).

Spulberaţi de BMW

În ambulanţă erau şase persoane: şoferul, patru pacienţi şi ea, însoţitoarea.

Ambulanţa a fost spulberată practic de un BMW care a intrat pe contrasens, la volanul căruia se afla o şoferiţă de 20 de ani, Andreea Enache, care îşi luase permisul de conducere abia în urmă cu două luni. Aici s-a rupt filmul, a leşinat. Când şi-a revenit, i-a văzut pe cei din ambulanţă unul peste altul.

„M-am trezit cu o masă de carne în faţa mea. Am rămas nemişcată, dar tremuram toată. Era linişte în jurul meu. Doar şoferul, plin de sânge, striga să ne scoată cineva de acolo că nu puteam ieşi de unii singuri. Am stat vreo zece minute aşa", povesteşte femeia, internată acum la Spitalul Sfântul Pantelimon în Secţia de Chirurgie. În acelaşi spital a fost internată şi şoferiţa BMW‑ului, Andreea Enache. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite