Bucureşti: Mamă şi fiică spulberate pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Mamă şi fiică spulberate pe trotuar
Bucureşti: Mamă şi fiică spulberate pe trotuar

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de o maşină pe Şoseaua Pantelomon din Capitală. O maşină care circula cu viteză a lovit două femei, mamă şi fiică, în apropierea unei treceri de pietoni, şi apoi s-a oprit într-o clădire.

Bolidul s-a oprit, apoi, într-un bloc aflat în apropiere. „Venea pe Pantelimon, a derapat si a pierdut controlul masinii. Accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experienta. Ne întrebăm dacă cele 30 de ore de la şcoala de şoferi sunt suficiente pentru a conduce un asemenea bolid şi dacă părinţii sunt conştienţi ce maşini le cumpărăr copiilor“, a declarat pentru „Adevarul“, inspector principal Daniel Pistea, de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.
Soferul, în vârsta de 35 de ani avea permisul din octombrie anul trecut si l-a obtinut la Constanta.

Victimele, transportate la spital

Mama si fiica au fost duse de urgenta de o masina a salvarii la Spitalul Floreasca. „Deocamdata starea lor este buna, sunt constiente si cooperante. Dupa ce vom face toate investigatiile ne vom putea pronunta asupra starii lor“, a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite