Duduiţa cu BMW spune că a fost şicanată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expertiza tehnică a accidentului în care au murit patru pacienţi care se aflau în ambulanţă va fi gata peste o săptămână
Expertiza tehnică a accidentului în care au murit patru pacienţi care se aflau în ambulanţă va fi gata peste o săptămână

Avocaţii şoferiţei au cerut o înregistrare făcută de camerele video ale unui magazin din zonă. Andreea Enache (20 de ani) se află internată la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, fiind ţinută sub sedative.

Mărturie din „ambulanţa morţii“

Patru bolnavi, ucişi de o începătoare cu BMW

Patru pacienţi care se întorceau de la dializă au murit vineri după ce autoturismul BMW condus de Andreea Enache a intrat pe contrasens la intersecţia bulevardelor Basarabia cu 1 Decembrie şi a izbit frontal ambulanţa BGS în care se aflau aceştia.

La căpătâiul tinerei şoferiţe, care este internată la secţia de neurochirurgie a Spitalului Sf. Pantelimon, se afla doar viitoarea soacră a acesteia, Viorica Bratu. Ea acceptat să vorbească în numele ei şi să explice ce s-a întâmplat în acea zi în care patru pacienţi şi-au găsit sfârşitul într-o ambulanţă. 

„Andreea conducea maşina fiului meu şi a schimbat brusc, de frică, direcţia de mers din cauza unor tineri care făceau diverse manevre cu maşina pe lângă ea şi ea vrut să se ferească intrând pe contransens. Aia a fost clipa fatală! Ea era prudentă în trafic pentru că avea carnetul de doar trei luni, era ca un pui care de-abia învăţa să zboare", a declarat femeia pentru „Adevărul de Seară".

Tot ea spune că speculaţiile făcute pe seama vitezei nu-şi au temeiul. „Circula cu aproximativ 40 de kilometri la oră pentru că mai avea aproape 700 de metri şi trebuia să oprească la poştă, să-mi ridice pensia", susţine bătrâna. Femeia a insistat să precizeze că Andreea Enache provine dintr-o familie foarte modestă, cu trei fete, care locuiesc într-o casă dintr-un sat de pe lângă Bucureşti.

Martorul-cheie: o înregistrare video

Potrivit unor surse din Poliţie, acuzaţiile şoferiţei că a fost şicanată în trafic se regăsesc şi în dosarul care s-a constituit în acest caz. Avocatul Andreei, Mihai Olariu, a făcut o cerere către Poliţie pentru vizionarea unor înregistrări video pe o distanţă de câteva sute de metri de drum parcurşi de fată până la momentul impactului. Avocatul şoferiţei ne-a declarat că a cerut personal unui magazin cu profil auto, care are sediul în zonă, imaginile video din acea zi.

De partea cealaltă, Poliţia Rutieră susţine că în zonă nu au fost identificate deocamdată camere video care să fi putut surprinde clipele dinaintea tragediei şi că se aşteaptă o expertiză tehnică a maşinilor pentru a se stabili condiţiile în care s-a întâmplat accidentul. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite