Contrabandişti de ţigări, tâlhăriţi de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist, un pompier şi un agent de pază din Bucureşti au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie.

Ei sunt acuzaţi că, la 6 aprilie 2010, împreună cu trei interlopi din Capitală s-au dat drept ofiţeri ai trupelor speciale de intervenţie şi le-au furat unor traficanţi de ţigări toată marfa adusă din Republica Moldova.

Păgubiţii au făcut reclamaţie

Potrivit Poliţiei, în luna aprilie, cei şase inculpaţi au înscenat un flagrant pentru a-i tâlhări pe contrabandişti. Ei au percheziţionat trei bărbaţi aflaţi într-un autoturism marca Hyundai, parcat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei.

Le-au furat acestora 546 de cartuşe de ţigări de contrabadă, în valoare de 16.000 de lei, două telefoane mobile şi 70 de euro. "Oamenii legii" i-au încătuşat pe contrabandişti, apoi i-au dus cu o Dacia Logan pe Şoseaua de Centură a Capitalei şi i-au abandonat în localitatea Glina.

Unul dintre contrabandiştii păgubiţi a depus însă o reclamaţie la Poliţie şi astfel a început o anchetă care avea să dureze aproape şase luni. Adevăraţii poliţişti au făcut descinderi în opt clădiri din Capitală pentru a-i identifica pe toţi cei implicaţi în acest caz. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite