Cinci seifuri au fost scoase din Lacul Morii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare an, scafandrii scot seifuri din Lacul Morii
În fiecare an, scafandrii scot seifuri din Lacul Morii

Scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti au scos, ieri, din albia râului Dâmboviţa două seifuri şi trei cutii de valori.

„Patru cutii erau goale, iar în a cincea am găsit acte, paşapoarte şi carduri. Nu ştim cui aparţin. Lăsăm Poliţia să se ocupe de asta. Noi doar i-am ajutat", a declarat pentru „Adevărul" Anca Onofrei, purtător de cuvânt ISU.

Sediul Universităţii Ecologice, prădat

Unele case de bani „nu prezentau semne de agresiune", a mai precizat Onofrei.Poliţiştii bucureşteni presupun că cele două seifuri şi cele trei cutii de valori provin din bancomate furate.

Acestea au ieşit la suprafaţa apei, după ce nivelul apei a scăzut şi au fost recuperate de pe o suprafaţă relativ mică, de 25 de metri pătraţi.

Într-un singur seif s-au găsit mai multe acte şi carduri. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, furturile au fost comise de o bandă de hoţi care a dat ultima lovitură aseară, în sediul Universităţii Ecologice, de unde a furat o cutie de valori.

„Ei au mai furat şi un autoturism Mercedes, care a fost recuperat astăzi (ieri - .n.r.) în Giurgiu. Acum se fac cercetări în privinţa conţinutului celor cinci seifuri", a mai spus acesta. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite