„Bătaie şi femei“, meniu de noapte pentru americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui club de striptease din Bucureşti este cercetat pentru tâlhărirea şi lipsirea de libertate a cinci soldaţi americani, clienţi ai localului. Scandalul a pornit de la o notă de plată de 3.000 de euro, pe care militarii din SUA au refuzat să o plătească.

Citiţi şi:

Baschetbalist din NBA bătut cu bâte de bodyguarzii din Bamboo. Vezi aici din ce motiv!

Primii trei americani care au ajuns să fie închişi cu forţa în barul de striptease Stars Night Club au scăpat doar după ce au făcut rost de bani pentru achitarea serviciilor de divertisment.

Potrivit anchetei demarate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fapta s-a petrecut în urmă cu zece zile, când soldaţii, care erau în drum către baza militară de la Mihail Kogălniceanu, s-au cazat într-un hotel de pe Calea Victoriei, din centrul Capitalei.

Vrând să se distreze înainte de a ajunge la muncă, în Constanţa, ei au mers în clubul de noapte Stars, care se află vizavi de hotelul unde erau cazaţi. Bărbaţii au băut şi au petrecut până spre dimineaţă, când a venit nota de plată. Din acel moment s-a stricat tot cheful: pe chitanţă era trecută suma de 3.000 de euro. Ei au înţeles că angajaţii localului vor să-i păcălească şi au refuzat să plătească, mai ales că nu aveau atâţia bani la ei.

Atunci au intervenit Sandu Ion David, proprietarul Stars Night Club, şi un prieten al acestuia, rămas încă neidentificat de anchetatori: i-au dus pe americani într-o încăpere din incinta localului şi i-au ameninţat cu bătaia până când a venit un prieten al acestora cu suma de bani cerută.

Banii se încasează în „camera de box"

Peste doar trei zile, acelaşi scenariu s-a petrecut cu alţi doi americani. De data aceasta, suma cerută era mai mică, de 320 de lei, dar tratamentul a fost mult mai agresiv. Străinii şi-au dat seama că nota este umflată cu cel puţin 100 de lei şi nu au vrut să scoată niciun ban din buzunar.

Şi în acest caz, oamenii legii au descoperit că Sandu Ion David şi cu un prieten, Răzvan Marius Moşteanu, i-au închis pe bărbaţi într-o cameră şi au început să-i bată până când au acceptat să plătească. După ce au scăpat din mâinile agresorilor, străinii s-au dus direct la poliţie şi au povestit ce au păţit. Ei s-au ales cu politraumatisme craniene, contuzii şi fracturi.

Şampanie şi baston tip electroşoc

În urmă cu trei zile, poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, însoţiţi de mascaţi de la trupele speciale, au descins în clubul de noapte şi i-au ridicat pe Sandu Ion David şi pe Răzvan Marius Moşteanu.

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate plăţile consumaţiei făcute de părţile vătămate, precum şi un pistol cu gaze, deţinut legal de administratorul societăţii, spray-uri paraliuzante şi un baston tip electroşoc.

Tot în clubul Stars Night a avut loc, la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, un scandal sângeros, în urma căruia cinci luptători K1 olandezi s-au ales cu o bătaie cruntă.

Fără arestare preventivă

Patronul „Stars Night Club", Sandu Ion David, şi prietenul acestuia, Răzvan Marius Moşteanu, sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru infracţiunile de tâlhărie şi lipsire de libertate. Instanţa a respins propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, luând faţă de aceştia măsura interzicerii de a părăsi teritoriul României.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite