Două cazuri de gripă porcină la palatul Buckingham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două cazuri de gripă porcină la palatul Buckingham
Două cazuri de gripă porcină la palatul Buckingham

Două cazuri de gripă porcină au fost semnalate printre angajaţii palatului Buckingham, determinând-o pe regină să ordone aplicarea cu mai multă stricteţe a regulilor de igienă, scrie tabloidul News of the World. De asemenea, un caz de gripă porcină a fost descoperit la Windsor.

Personalul palatelor regale a primit instrucţiuni să aplice cu stricteţe recomandările Ministerului Sănătăţii (NHS), inclusiv izolarea persoanelor deja infectate, pentru a preveni răspândirea virusului.

Potrivit surselor citate de publicaţia tabloidă, unul dintre cei infectaţi cu virusul gripei porcine la Buckingham lucrează la bucătărie, ceea ce sporeşte riscul la care sunt expuşi membrii familiei regale.

"Având în vedere viteza cu care se răspândeşte acest virus, este important ca oricine prezintă simptomele, în special la bucătărie, să fie izolat", a declarat o sursă de la palat. "Gripa porcină nu ne ocoleşte doar pentru că lucrăm aici şi toată lumea trebuie să îşi ia măsuri de precauţie. Ultimul lucru pe care îl vrea cineva este ca regina sau ducele de Edinburgh să fie infectaţi".

Şi la castelul Windsor s-a semnalat un caz de infectare cu virusul gripei porcine. Persoana infectată este un membru al corului reginei care cântă în capela St. George.

Regina îşi petrece săptămâna la Buckingham, iar weekendul la Windsor. Apropiaţii ei speră că va pleca cât mai curând în Scoaţia la Balmoral, unde îşi petrece vara, pentru a reduce riscul de a se îmbolnăvi.

Săptămâna aceasta, prinţul Andrew şi-a anulat o vizită la o fabrică pentru că acolo se semnalaseră cazuri suspecte de gripă porcină.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite