Bregovici şi Boney M, aventuri electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertele susţinute de cântăreţul sârb Goran Bregovici şi trupa engleză Boney M au fost ameninţate de întreruperi repetate de curent Stadionul pe care urma să cânte Boney M a rămas

Concertele susţinute de cântăreţul sârb Goran Bregovici şi trupa engleză Boney M au fost ameninţate de întreruperi repetate de curent

Stadionul pe care urma să cânte Boney M a rămas fără curent dimineaţa trecută, iar repetiţiile lui Bregovici au fost întrerupte de un primar invidios.

În dimineaţa de ieri, în anumite zone din Târgu-Jiu, curentul a fost întrerupt de mai multe ori, pe intervale destul de scurte de timp. Extrem de interesant este că respectivele pene de curent au avut loc în partea de oraş unde se afla stadionul pe care Boney M urma să concerteze.

Furnizorul de energie electrică nu ştia nimic de penele din cartierul aflat în vecinătatea stadionului. Prima locaţie pe care finanţatorul concertului a dorit-o a fost centrul oraşului Petroşani, însă edilii nu au fost de acord, aşa că Boney M a ajuns să cânte pe gazonul "Pandurilor".

Boşcodeală i-a tăiat curentul lui Bregovici

Concertul pe care cunoscutul cântăreţ Goran Bregovici l-a susţinut, ieri, la Buzău, la un eveniment electoral al PNL, a fost sabotat de primarul PSD, Constantin Boşcodeală. Deranjat de imnul contracandidatului liberal, Cristi Romanescu, care rula pe boxele de pe scena instalată chiar în faţa primăriei, Boşcodeală a cerut angajaţilor instituţiei să întrerupă furnizarea curentului electric pentru concert.

Gestul edilului pesedist l-a împiedicat pe artist să facă repetiţiile obişnuite dinaintea concertului. Organizatorii evenimentului au fost nevoiţi să aducă de la Ploieşti un generator electric capabil să susţină evenimentul.
În cele din urmă, Boşcodeală a dispus reluarea furnizării de electricitate, cerând, în schimb, oprirea difuzării imnului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite