Braşovul sprijină tinerele talente prin Joy Art Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a IV-a ediţie a evenimentului a debutat, ieri, la Clubul Discover. Ca în fiecare an, festivalul aduce ceva nou şi îi îmbie pe tinerii artişti să urce pe scenă, să aibă curajul de

Cea de-a IV-a ediţie a evenimentului a debutat, ieri, la Clubul Discover. Ca în fiecare an, festivalul aduce ceva nou şi îi îmbie pe tinerii artişti să urce pe scenă, să aibă curajul de a apărea în faţa unui public şi, mai ales, să se facă cunoscuţi nu doar pe plan local, ci şi internaţional. Este o şansă pentru artiştii amatori de a deveni profesionişti.

Pentru cei care merită să primească aplauze, FJT (Federaţia Judeţeană a Organizaţiilor Nonguvernamentale de Tineret din Braşov) a înfiinţat acest festival în urmă cu patru ani.

Concurenţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, trebuie să îndeplinească întâi statutul de amator în domeniul în care participă: muzică, teatru şi multimedia - video şi artă fotografică. Astăzi va avea loc competiţia la secţiunea multimedia, iar mâine, după secţiunea teatru, clubul Discover va găzdui Gala Laureaţilor.

Cei mai norocoşi dintre participanţi pot pleca acasă cu 500 de euro (premiul I), 300 de euro (premiul II), 150 de euro (premiul III) sau chiar cu 700 de euro acordaţi celui care merită Trofeul Joy Art Festival. Publicul va avea misiunea de a acorda o altă serie de premii, cum ar fi cele pentru cea mai frumoasă prezenţă, cea mai bună costumaţie de actor sau pentru cea mai bună melodie a unui film/colaj fotografic sau clip publicitar.

Juriul este format din cinci persoane, la fiecare secţiune în parte. Cei care vor decide cine pleacă acasă cu premii sunt personalităţi din viaţa culturală internă şi internaţională, cu o mare experienţă profesională în domeniul respectiv.

Printre invitaţii speciali ai ediţiei din acest an a Joy Art Festival se numără Terry Lee Burns, Teatrul Joint, trupa Fly Project şi True Mind.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite