Braşov Flair Challenge, spectacol incendiar la Bran (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov Flair Challenge, spectacol incendiar la Bran
Braşov Flair Challenge, spectacol incendiar la Bran

În această seară va avea loc finala primei editii a concursului Braşov Flair Challenge (BFC), organizat la clubul East Village, din Bran. Calificarile BFC au avut loc in urma cu o saptamana, la startul concursului fiind prezenti 16 barmani din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov si Republica Moldova.

Concurenţii au avut de pregatit doua cocktail-uri in cinci minute prin Working & Exhibition Flair si de desfacut cinci sticle de bere contra timp in proba de Speed Opening. Dintre acestia s-au calificat opt barmani, in ordinea punctajelor, plus un favorit al publicului.

Finala concursului va avea loc duminica, incepand cu ora 21.00. Concurentii vor avea de trecut o singura proba - Working & Exhibition Flair, cu timp de sase minute. BFC este organizat la initiativa unui grup de barmani din Brasov format din Valentin Luca, Claudiu Campo si Razvan Dinu. „Am hotarat sa demaram acest concurs pentru a descoperi cat mai multi barmani si stiluri noi de flair. Trebuie sa le dam o sansa sa se afirme si sa capete incredere pentru a participa la competitii importante de genul Bar Master Competition", spune Valentin Luca, castigatorul ultimelor doua editii ale ligii nationale de bartending, organizata de Food & Bar Magazine.


In calificari cel mai in forma barman al serii a fost Durchi Ionut care a castigat atat proba de Speed Opening cat si proba de Working & Exhibition Flair, iar cel mai sustinut si aclamat barman serii a fost Bejenaru Valentin (a.k.a Urehas) votat de public el s-a alaturat celor 8 finalisti:

1. Durchi Ionut (Brasov) - Best Speed Opening -
2. Sima Vasile (Timisoara)
3. Stangaciu Bogdan (Iasi)
4. Casaneanu Sorin (Brasov)
5. Elvis (Iasi)
6. Dumitrescu Andrei (Iasi)
7. Zaharia Vlad (Iasi)
8. Partamas Andrei (Brasov)
9. Bejenaru Valentin (Brasov) - Premiu de Popularitate  

Alaturi de cei trei barmani brasoveni, din juriul competitiei mai fac parte si alti barmani de top - Ionut Frangulea, Adrian Epure si Bogdan Costiniu. Concursul este sustinut de Sollers si Monin.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite