Trei decedaţi şi 11 răniţi pe „Drumul morţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au murit şi 11 au fost rănite după ce un microbuz şi un autoturism Renault Clio s-au ciocnit ieri pe DN 13, supranumit „Drumul morţii“, în localitatea braşoveană Măieruş.

Maşina, în care se aflau cinci tineri, se îndrepta spre Sighişoara şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un microbuz în care se aflau nouă persoane.

„Impactul a fost foarte puternic. Din maşina mică, un tânăr a fost aruncat pe şosea, iar restul au fost prinşi înăuntru. Când am ajuns aici nu ştiam care e mort, care mai respiră. Numai medicii s-au putut atinge de ei", a spus Dănuţ Tudose, un martor al accidentului. Doi bărbaţi şi o femeie au murit pe loc. O altă tânără a fost transportată la Spitalul Judeţean din Braşov. Cel de-al cincilea pasager a fost cu greu scos dintre fiarele maşinii.

„Pacientul avea multiple traumatisme. L-am resuscitat la faţa locului, l-am stabilizat şi a fost preluat de un elicopter, care l-a transportat la Târgu-Mureş. Prognosticul este însă rezervat", a declarat dr. Cristina Vecerdi, coordonatorul SMURD Braşov. Cele nouă persoane care se aflau în microbuz au scăpat cu răni uşoare.

Toţi pasagerii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Braşov. Din primele cercetări se pare că şoferul autoturismului Renault Clio este vinovat de accident. Nu este exclus ca tânărul să fi adormit la volan sau ca una dintre anvelope să fi explodat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite