Săniuş pe saci de nailon în Poiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada avea ieri opt centimetri în Poiana Braşov. La baza pârtiei Bradul, copiii s-au întrecut cu sacii de nailon iar cei mai mari au încălţat patinele fiindcă accesul pe gheaţă a fost liber.

Cei care s-au plimbat prin staţiune au fost mulţumiţi de peisaj şi de atmosfera de iarnă. „Este foarte bine aici, la munte. Ne distrăm şi, chiar dacă este destul de frig, ne încălzim cu un pahar de vin fiert", a spus Corina Tacă, care era ieri cu prietenii la munte.

Copiii au fost cei mai bucuroşi de prima zăpadă şi au profitat din plin de ea. „Ne-am cumpărat saci şi palete din plastic. Ne bucurăm că a nins şi abia aşteptăm să ningă şi mai mult, ca să ne dăm şi cu sania", ne-a spus Ştefan Costin (11 ani), venit în excursie cu şcoala, tocmai de la Buzău.

Intrare gratuită la patinoar

Patinoarul de la Complexul Sportiv Olimpic Naţional Poiana Braşov, care s-a deschis ieri, a atras zeci de oameni care au profitat de faptul că intrarea a fost liberă. Patinatorii, amatori sau profesionişti, s-au putut încălzi cu un pahar de vin fiert, o ciocoloată caldă sau un capuccino ori cu un ceai de fructe.

„Sunt începătoare şi îmi este destul de frică. Totuşi, abia aştept să învăţ să patinez mai bine, pentru că îmi place foarte mult", ne-a mărturisit Cristina Radu (13 ani), din Călăraşi.

Patinoarul din Poiana Braşov este închis lunea, iar în restul zilelor funcţionează de la 10.00 la 21.30.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite