Revelionul copiilor cu părinţi ocupaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţii vor avea propria petrecere de Anul Nou
Micuţii vor avea propria petrecere de Anul Nou

O firmă din Hărman organizează pentru puştii de până la 11 ani o petrecere de Anul Nou, care să-i scape pe adulţi de grija micuţilor. Petrecerea specială pentru copii va ţine, ca în basme, trei zile. Astfel, pentru 150-200 de lei, micuţii pot petrece Revelionul exact ca adulţii, fără să plângă după părinţi.

Revelionul 2010 al copiilor va avea loc la Hărman, la vila familiei Comşa care, în restul anului organizează programe after-school. Organizatorii promit un festin ca şi cel al adulţilor.

În plus, cei mici se vor distra gătind plăcintă cu răvaşe, care va fi atracţia serii.

„Facem asta pentru că ştim ce înseamnă să vrei să pleci la petrecere de Revelion şi nu ai cu cine să-ţi laşi copiii. De foarte multe ori am fost nevoită să refuz invitaţiile prietenilor, pentru că nu puteam să-mi las copilul cu bunicii sau cu vecinii", a spus Roxana Comşa, iniţiatoarea petrecerii.

La ora 12.00, cei mici vor ciocni cupele de şampanie, desigur pentru copii şi vor asista la un foc de artificii, pentru a intra cum se cuvine în noul an. În plus, pentru că vacanţa la Hărman se va extinde până la 2 ianuarie, micuţii vor avea ocazia să se plimbe cu sania trasă de doi câini huski.

Înscrieri din orice localitate

„Părinţii care vor să-şi înscrie copiii la Revelionul 2010, de la Hărman, trebuie să ştie că acceptăm doar copii între 6 şi 11 ani şi că avem disponibile doar şase locuri. Garantăm distracţie maximă pentru cei mici, care vor avea ocazia să povestească şi ei ce au făcut în noaptea de Revelion", a adăugat Roxana Comşa.

Preţul unei minivacanţe de Revelion pentru copii se încadrează între 150 şi 200 de lei. În acest pachet intră cazarea, masa şi toate celelalte activităţi pe care copiii le vor face la vila din Hărman.

„Deocamdată este un proiect-pilot. Să sperăm că vom putea extinde proiectul şi că anul viitor vom fi mult mai organizaţi. Garantăm siguranţa copiilor, cele mai bune norme de igienă şi, cel mai important, distracţia", a încheiat Roxana Comşa.

Oferta Revelionului Copiilor li se adresează atât locuitorilor din judeţul Braşov, cât şi celor din ţară.

Bonele dublează tariful de Sărbători

În perioada Sărbătorilor, părinţii care apelează la bone care să aibă grijă de copii în timp ce ei se află la petreceri trebuie să scoată din buzunar mai mulţi bani. „Pentru babysittingul ocazional, tariful pentru o bonă este de 15 sau 20 de lei pe oră. Perioada minimă pentru serviciile unei bone este trei ore", a precizat Antoaneta Istrate, reprezentant al unei agenţii de profil. Unele firme au profitat de perioada Sărbătorilor pentru a-şi dubla câştigurile.

„Pentru cele două zile de Crăciun şi de Revelion, tarifele pornesc de la 20 de lei pe oră. În restul zilelor, tariful nostru este de 10 lei pe oră", a precizat Andreea Ciulacu, de la o altă agenţie din Bucureşti. Cererea în această perioadă este destul de mare, însă nu rămân comenzi neonorate.

„Avem o bază foarte mare de date. Pentru toată noaptea de Revelion, tariful ajunge, cu aproximaţie, la 100  lei", a explicat Mihaela Zână, reprezentant al unei alte firme care oferă servicii de baby-sitting în Capitală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite