Braşov: Râşnovul, singurul oraş de provincie promovat la „Holiday Market“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Râşnovul ştie să îşi promoveze imaginea
Braşov: Râşnovul ştie să îşi promoveze imaginea

Localitatea braşoveană şi-a atras turişti cu ajutorul Asociaţiei „Străjerilor Cetăţii" şi ansamblului de copii „Mugurelul". Oraşul Râşnov a fost singura localitate din provincie care s-a promovat week-end-ul trecut ca destinaţie turistică la primul Târg Internaţional de Turism „Holiday Market", organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Potrivit şefului Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Râşnov, Nicolae Pepene, „noi am avut un stand prin intermediul căruia, pentru a păstra Cetatea în circuitul turistic, am promovat evenimentele culturale din această vară. Sărbătoarea Rozelor, Zilele Cetăţii, Curtea Comedianţilor, Festivalul de Film Istoric şi Festivalul Istoric Academic «În Numele Trandafirului» au fost evenimentele pe care le-am propus celor care ne-au vizitat standul".  

image

Pepene ne-a declarat că spaţiul expoziţional a fost oferit gratuit de ANAT, Râşnovul oferind, în schimb, replica porţii Cetăţii şi activităţile desfăşurate de „Străjeri" şi ansamblul de copii, primii evoluând chiar şi în cadrul ceremoniei de deschidere. Participarea la târg a fost iniţiată de Primăria Râşnov, care a invitat pensiunile turistice din oraş să vină cu ofertele de Paşte şi pentru sezonul turistic de vară.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite