Poliţişti prinşi când vindeau ţigări ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi de la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Braşov au fost prinşi în flagrant, în timp ce transportau peste 5.500 de pachete de ţigări netimbrate.

Claudiu Fragă (35 de ani) şi Marius Enăşoaie (26 de ani) au devenit suspecţi pentru anchetatori în urmă cu două luni, când au fost reţinuţi alţi doi bărbaţi asupra cărora s-au găsit 6.870 de pachete de ţigări şi 318 pachete de cafea de contrabandă.

După arestarea celor doi braşoveni, s-a început şi monitorizarea poliţiştilor. Astfel, cei doi au fost prinşi în flagrant mai târziu, când în maşina cu care veneau la Braşov de la Bacău s-au găsit peste cinci mii de pachete de ţigări, ascunse în locul special amenajat pentru roata de rezervă. „Maşina se deplasa pe Drumul Naţional 11, dinspre Bacău spre Braşov. În autoturism se aflau patru persoane, doi agenţi de poliţie, soţia unuia dintre ei şi prietena celuilalt. În urma percheziţiei au fost găsite 5.503 pachete de ţigări, fără timbru", a declarat comisar Paul Răvoiu, şeful Serviciului Anticorupţie de la Braşov.

Pe numele poliţiştilor lui Claudiu Fragă şi al lui Marius Enăşoaie, magistraţii de la Tribunalul Braşov au emis duminică seară mandate de arestare pentru 15 zile. Cele două femei reţinute în timpul flagrantului au primit interdicţia de a părăsi Braşovul. Procurorii au făcut recurs.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite