Patinoarul Olimpic a ajuns pe masa DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei consilieri judeţeni şi un consilier local au făcut o sesizare la Direcţia Naţională Anticorupţie în care reclamă costurile uriaşe ale construcţiei.

Până ieri, doar consilierul judeţean Adrian Maxim a fost chemat la sediul DNA. „Le voi prezenta textul Hotărârii Consiliului Local Braşov nr. 582, din 1 august 2007, prin care sunt aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai patinoarului, valoarea totală a lucrării fiind stabilită la 3,6 milioane de euro. Apoi, le voi prezenta şi decizia din 6 aprilie 2009, prin care aceleiaşi lucrări îi sunt alocate 11,3 milioane de euro. Asta vreau să se clarifice: cum s-a ajuns de la 3,6 la 11,3 milioane de euro. Diferenţa este prea mare", a spus Adrian Maxim.

Procurorii spun că dosarul este în lucru şi se fac cercetări. „Noi am fost sesizaţi în 22 martie, însă plângerea nu conţinea informaţii concrete. Era o sesizare scrisă pe o jumătate de coală de hârtie, în care se prezentau doar date generale. De aceea, l-am chemat pe Adrian Maxim, pentru a ne da informaţii suplimentare. Primăria va fi obligată să ne dea documentaţia tehnică, atunci când o vom cere", a spus procurorul Marius Sulu, şeful DNA Braşov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite