Nebunie totală pe DN1, între Sinaia şi Azuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DN1, la Poiana Ţapului
DN1, la Poiana Ţapului

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe DN1, între Sinaia şi Azuga, în a doua zi de Crăciun. La ora prânzului, maşinile au circulat bară la bară pe sensul de mers de la Ploieşti spre Braşov.

Practic, la Sinaia, sensul de mers spre Braşov era blocat atât pe centura ocolitoare care trece pe lângă gara CFR, cât şi pe artera principală care traversează staţiunea. Poliţistul pus să dirijeze circulaţia la ieşirea din Sinaia spre Buşteni a fost neputncios în faţa sutelor de maşini.

DN1, intrarea în Sinaia dinspre Braşov

Coloanele de maşini înaintau câte 10-15 metri la 2-3 minute, traficul prin intersecţie desfăşurându-se de multe ori „la mica înţelegere“ între şoferi.

Braşov,  DN1, Poiana Ţapului

Din Sinaia şi până la ieşirea din Poiana Ţapului, respectiv vreo 4-5 kilometri, şoferii au avut de aşteptat aproximativ 20-30 de minute. Mulţi s-au lăsat păgubaşi şi au ieşit din coloană şi au luat cale întoarsă.

Circulaţia se desfăşoară cu greutate pe DN1

Deja, la Buşteni, lucrurile au început să devină de coşmar. Pe ambele sensuri traficul era foarte aglomerat. Cele cinci puncte de fluidizare, anunţate de poliţiştii prahoveni, erau doar trei. De la ieşirea din Buşteni spre Azuga, pe sensul de urcare la munte, traficul s-a mai fluidizat, ajungând la normal de la intersecţia dintre DN1 şi Predeal - Pârâul Rece - Râşnov 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite