Braşov: Fiica fostului primar din Poiana Mărului, înjunghiată pentru pensia alimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Daniela a fost ucisă de fostul soţ pentru pensia alimentară
Braşov: Daniela a fost ucisă de fostul soţ pentru pensia alimentară

Daniela Dănucu, în vârstă de 39 de ani, care a murit după ce a fost înjunghiată, joi după-amiază, în plină stradă, de către fostul soţ, era fiica fostului primar al localităţii Poiana Mărului Gheorghe Bănucu, între anii 1992 şi 1996.  

Potrivit unor surse din cadrul Primăriei Poiana Mărului, femeia a divorţat în iulie 2009, iar în urma partajului aceasta a primit custodia celor trei copii minori, cu vârste cuprinse între patru şi 16 ani, iar bărbatul custodia unui singur copil, în vârstă de 18 ani.

image

Femeia a murit după ce, joi după-amiază, a fost înjunghiată cu un cuţit, în plină stradă, la câţiva metri de postul de poliţie din comună, de către fostul său soţ. Scandalul dintre cei doi foşti soţi era mai vechi şi a fost provocat de faptul că bărbatul avea de plătit, retroactive,  o pensie alimentară de 7.000 de lei, iar el avea salariu de 700 de lei.

Furia fostului soţ, Ioan Praoveanu, se pare că a fost foarte mare deoarece bărbatul a realizat acest act de cruzime, aplicându-i femeii două lovituri în zona inimii. Imediat după incident, bărbatul a fugit de la locul faptei.

image

În jurul orei 13.00, bărbatul a fost prins de poliţişti în clădirea Primăriei din comună, suspectul având un cuţit cu lama de 20 de centimetri. Poliţiştii din comună spun că bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în plină stradă a fost găsit în sediul Primăriei, la scurt timp după incident. Bărbatul, care avea asupra sa cuţitul cu care a atacat-o pe femeia de 38 de ani, a venit singur în clădire, cu gândul de a se autodenunţa.

„Suspectul a fost reţinut şi va fi condus la audieri. Bărbatul a divorţat de soţia sa anul trecut, dar se pare că fondul conflictual dintre cei doi a persistat", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite