Aventura cu balonul Orange continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii şi sibienii au ocazia să câştige un zbor cu balonul dacă vor cumpăra cinci cărţi de Jules Verne sau dacă vor completa un pliant special în magazinele Orange.

Două baloane Orange au survolat, începând de miercuri, zona centrală a României. Un balon se află la Sibiu şi unul la Braşov. Expediţiile nu au fost lipsite de adrenalină, iar piloţii au ridicat în aer cu dificultate aerostatul din cauza vântului puternic. Cu toate acestea, baloanele au survolat aseară oraşul Ghimbav, munţii Perşani şi masivul Postăvarul din Braşov şi staţiunea Bazna din Sibiu.

Balonul de la Braşov va poposi în această dimineaţă la ora 7.30 la Râşnov şi va zbura deasupra Cetăţii Râşnov şi a Munţilor Piatra Craiului, după care se va opri diseară la Feldioara. Ultimul zbor va fi deasupra Ţării Bârsei şi a Cetăţii Medievale.

La Sibiu, uriaşul balon va poposi în această dimineaţă la ora 7.30 la Sâmbăta de Jos şi va încerca survolarea localităţii şi a Munţilor Făgăraş. Balonul se va opri diseară la Cincu, iar ultimul zbor la Sibiu va fi deasupra bisericii fortificate şi a Munţilor Făgăraş.

Cum puteţi câştiga un loc în nacelă

Baloanele vor poposi sâmbătă şi duminică între orele 14.00 şi 21.00, unul în Centrul Civic din Braşov şi unul la Promenada Mall din Sibiu. Cei care doresc să urce în nacele balonului pentru a fi ridicaţi la 50 de metri deasupra pământului, pot să se înscrie în concurs completând un pliant special în magazinele Orange Shop până astăzi, inclusiv. Înscrierile vor continua sâmbătă şi duminică la Caravana „Adevărul", care se află lângă baloane. Cei care vor cumpăra cel puţin cinci cărţi de Jules Verne din colecţia Adevărul vor primi un talon şi apoi vor participa la tragerea la sorţi unde vor fi extraşi 50 de câştigători în fiecare oraş. Preţul unei cărţi este de 11,99 lei.

Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Norocoşii vor fi desemnaţi prin voturile publicului. Câştigătorii se vor urca în balon sâmbătă şi duminică între orele 14.00 şi 21.00. Organizatorii campaniei spun că nu există restricţii la aparatura foto sau video.

În ceea ce priveşte greutatea, pilotul stabileşte restricţiile în cazul unor persoane supraponderale şi câţi oameni pot urca în nacelă, dar regula este de două persoane însoţite de pilot. Zborul cu balonul cu aer cald nu va fi afectat de condiţiile meteorologice decât dacă va ploua puternic, iar vântul va depăşi 5 m/s. Pentru siguranţa călătorilor, cel care va lua deciziile va fi pilotul, care va anunţa din timp dacă vremea permite ridicarea balonului.

Urmează şi alte oraşe

După Sibiu şi Braşov, baloanele „Adevărul" şi Orange vor ajunge până pe 3 octombrie şi în alte opt oraşe, iar regulile de concurs vor fi aceleaşi ca şi la Sibiu şi la Braşov. Cititorii vor putea urmări zilnic serialul despre zborurile cu balonul care va fi publicat în „Adevărul" şi „Adevărul de Seară". Aventurile cu balonul pot fi urmărite şi pe pagina Orange Romania şi pe site-urile de socializare Facebook şi Twitter.

image
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite