Braşov: Amprenta digitală a lui Tolea, plimbată din Spania în România (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii vor să stabilească dacă Anatolie Ciumac este aceeaşi persoană cu Alexander Ratco, identitate sub care Tolea a executat în Spania 2 ani şi 6 luni închisoare.

Anatolie Ciumac a venit, astăzi, la Curtea de Apel Braşov. Pe rol s-a aflat primul termen în dosarul în care Tolea a cerut contoprea pedespelor executate în Spania şi România.

Judecătorii au cerut, astăzi, amprenta digitală a lui Tolea luată în Spania la momentul încarcerării lui într-o închisoare din Madrid pentru a fi comparată cu cea existentă la dosarul din România. Magistraţii au mai solicitat fotografii şi orice alte elemente care pot dovedi că Ciumac este Alexander Ratco.

 La ieşirea din sala de judecată Tolea s-a arătat foarte dezamăgit de modul în care au instrumentat magistraţii dosarul său. „Cred că cineva vrea să-mi petrec sărbătorile la puşcărie. Eu am fost extrădat din Spania cu numele de Alexander Ratco", a spus Tolea. Întrebat care este, de fapt, numele său real, basarabeanul a izbuncit în râs şi a avut un singur răspuns: „Anatolie Ciumac".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite