A căzut în gol de la etajul patru şi a scăpat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Voican a scăpat fără nicio fractură
Liviu Voican a scăpat fără nicio fractură

Liviu Voican, de numai 10 ani, poate spune că şi-a văzut moartea cu ochii. Băieţelul năzdrăvan a vrut să coboare ieri pe balustradă. S-a aşezat cu burta pe bară, dar a alunecat şi a căzut în gol de la etajul patru.

Marele lui noroc a fost că a căzut pe boxa de metal de la parter, care i-a amortizat impactul cu solul. „Am tras o sperietură groaznică. Nu ştiu cum am reuşit să cobor scările.În momentele acelea mă gândeam că o să-l găsesc mort, dar el era conştient şi a vrut să fugă, ca să nu aflu ce a făcut. Medicii mi-au spus că e un copil norocos. Nu are nici măcar o zgârietură", a spus, cu ochii în lacrimi, Nicoleta Voican, mama victimei.

Liviu Voican a fost internat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Braşov pentru investigaţii amănunţite. Medicul Ioana Chiţea, purtător de cuvânt al spitalului, a confirmat că băieţelul a scăpat teafăr, dar va fi ţinut sub observaţie şi în cursul zilei de azi. „A avut un înger care a vegheat deasupra lui", a precizat Ioana Chiţea. După aşa o mare sperietură, micuţul le-a spus părinţilor că va merge la biserică pentru a-i mulţumi lui Dumnezeu că este în viaţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite