Turiştii sunt aşteptaţi în „Vacanţă la ţară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricine poate avea parte de o vacanţă de vis, pe bani puţini, în zona Bran. În această lună, Asociaţia Naţională de Turism Rural şi Ecologic şi Cultural (ANTREC) Braşov lansează programul „Vacanţa la ţară".

Turiştii vor putea opta pentru pensiuni clasificate la două, trei şi patru margarete, în localităţile Bran, Moeciu, Fundata şi Poiana Mărului. Aerul curat de munte şi peisajele minunate le garantează turiştilor o vacanţă relaxantă, susţin reprezentanţii ANTREC.

Administratorii de pensiuni anunţă că tarifele rămân neschimbate faţă de anii anteriori. Astfel, la pensiunile de două margarete, un sejur de cinci nopţi costă 150 de lei, iar la pensiunile de trei şi patru margarete, tariful pentru şase zile de cazare ajunge la aproximativ 195 de lei.

Pachetele oferite includ cinci nopţi de cazare, plus mic dejun 100% natural. „Turiştii vor avea parte de un concediu odihnitor. În plus, mâncarea pe care o vor consuma este sănătoasă. La micul dejun vor primi lapte, ouă, magiun şi slănină, iar la prânz şi cină se vor putea răsfăţa cu ciorbe delicioase, bulz, dar mai ales cu pastramă de oaie", a declarat Marinela Stoian, preşedintele ANTREC.

În această perioadă a anului, cei care aleg o vacanţă la munte sunt mai ales familiile cu copii. De la jumătatea lunii septembrie încep să vină, în special, grupurile de adulţi.

"La micul dejun vor consuma lapte, ouă, magiun şi slănină, iar la prânz şi cină se vor putea răsfăţa cu ciorbe, bulz şi cu pastramă de oaie."
Marinela Stoian preşedinte ANTREC

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite