Ploaia torenţială a inundat Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Staţiunea Sinaia a fost afectată de ploile care au căzut în noaptea de vineri spre sâmbătă. În faţa Gării CFR, carosabilul s-a inundat şi traficul rutier a fost deviat prin centrul staţiunii.

„Cinci case s-au inundat, iar o anexă gospodărească a unei locuinţe de pe malul Izvorul Dorului a fost luată de apă", a declarat Mădălina Roşu, din cadrul Primăriei Sinaia.

Şi staţia de captare a apei provenită din Izvorul Dorului a fost afectată de precipitaţii, iar cartierele Izvorul şi Platou au rămas fără apă potabilă.

„A fost avariată şi o conductă de gaze, iar trei stâlpi de energie electrică au căzut la pământ", a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

La Buşteni au fost inundate şapte case, iar patru anexe gospodăreşti au fost luate de apă. Inundaţii au fost şi în judeţul Vâlcea. Străzile Carol I, Ferdinand, Gib Mihăescu şi pasajele din zona Nord şi de pe strada Dacia din oraşul Râmnicu Vâlcea, precum şi 20 de locuinţe, beciuri şi subsoluri de blocuri din Bujoreni, Govora, Călimăneşti, Mihăeşti, Muereasca, Dăeşti, Sălătrucel, Vlădeşti şi Perişani au fost acoperite de ape.

Locuitorii din Amărăşti, Cernişoara, Ocnele Mari, Băile Olăneşti, Costeşti, Muereasca şi Călimăneşti au rămas fără curent electric. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite