Jaf cu cagule, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaf cu cagule, la Braşov
Jaf cu cagule, la Braşov

Cinci persoane care purtau cagule pe cap au jefuit sediul unui dealer auto, situat la ieşirea din Braşov către Ghimbav. Hoţii au dispărut cu peste 55.000 de lei. Jaful a avut loc în dimineaţa zilei de 17 august, la ora 3.00, însă poliţiştii l-au dat publicităţii de-abia astăzi.

Mai citiţi şi:

Braşov: Tentativă de jaf armat într-un sediu BRD
Constanţa: Jaf armat la o casă de schimb valutar

Paznicul societăţii le-a spus poliţiştilor care s-au deplasat la firma jefuită că, la un moment dat, a sesizat în incinta societăţii cinci persoane care purtau cagule.

Paznicul a declarat că hoţii l-au lovit şi l-au imobilizat, legându-l cu bandă adezivă. Oamenii legii au stabilit că atacatorii au reuşit să intre în firmă pe un geam lăsat deschis.

Apoi, se pare că atacatorii au forţat uşa de acces a casieriei, în care se afla un seif  cu yală. Poliţiştii au descoperit urme de forţare prin îndoire şi lovire a seifului, din care lipseau 55.301 lei. În incinta showroom-ului se mai afla un ATM, pe care existau semne că fusese forţat, dar care nu s-a deschis.

Poliţiştii din Ghimbav, alături de colegii lor de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic continuă cercetările şi încearcă să îi prindă pe autori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite