Etnobotanicele de la bal i-au băgat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre „bobocii“ braşoveni a fost doborât de etnobotanice
Unul dintre „bobocii“ braşoveni a fost doborât de etnobotanice

Trei elevi de clasa a IX-a de la Colegiul „Nicolae Titulescu“ din Braşov au fost internaţi la Spitalul de Pediatrie după ce au consumat plante cu efect halucinogen la Balul bobocilor organizat la discoteca Hacienda.

Un al patrulea tânăr, care a ieşit mai târziu din discotecă, a oferit un adevărat spectacol de echilibristică în curtea clubului braşovean.

Acesta era complet dezorientat, picioarele nu-l mai ascultau, iar după câteva ore de agonie, în care a fost supravegheat de o profesoară, tânărul a fost preluat de părinţi. Medicii de pe ambulanţă au confirmat că adolescenţii au ajuns în starea de euforie din cauza etnobotanicelor.

„Tinerii ne-au declarat că au inhalat droguri uşoare, dar au consumat şi băuturi alcoolice. Când am ajuns la faţa locului, aceştia prezentau simptomele intoxicării cu substanţe halucinogene. Aveau o stare generală de rău, cefalee, vărsături şi erau euforici", a precizat Emil Măţău, medic la Ambulanţa Braşov. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă în acest caz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite