Doi poliţişti morţi şi unul grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină în care se aflau trei ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie  (DGA) Braşov a fost implicată într-un grav accident de circulaţie, petrecut pe drumul naţional 11, în localitatea Lunca Câlnicului.

Doi ofiţeri au murit, iar şeful DGA, Paul Răvoiu, este grav rănit. El a fost transportat de urgenţă, cu un elicopter, la Bucureşti.

Coloana maşinilor de poliţie, alcătuită dintr-o dubă a mascaţilor şi un autoturism Logan, se deplasa către Braşov. Ofiţerii DGA se întorceau dintr-o misiune desfăşurată în Piatra Neamţ.

Martorii spun că maşinile poliţiştilor aveau în funcţiune semnalele luminoase, dar nu şi pe cele sonore. În localitatea Lunca Câlnicului, şoferii celor două maşini au intrat într-o depăşire.

„M-a depăşit o coloană oficială formată dintr-un Mercedes Vito şi un Logan. Am auzit din Mercedes cum li se cere şoferilor să tragă pe dreapta. Loganul a urmat Mercedesul în depăşire, dar nu s-a asigurat şi a intrat în camionul din faţă. Şoferul TIR-ului a tras dreapta maxim, dar nu a reuşit să evite accidentul", a declarat Cosmin David, martorul accidentului.

„Loganul era în spatele dubei şi nu l-am văzut deloc. Dubiţa a trecut, însă Loganul mi-a apărut direct în faţă. Am tras cât am putut dreapta, dar nu am putut evita", a adăugat Adrian Munteanu, şoferul TIR-ului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite