Distracţie în piscină şi pe pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au ales zonele de munte în care zăpada s-a topit, din cauza temperaturilor ridicate, preferă să se bălăcească la căldură. Bazinele de înot sunt luate cu asalt de cei care vor să se relaxeze. La Braşov funcţionează două bazine acoperite şi un complex acvatic, care sunt pline ochi, în fiecare sfârşit de săptămână.

La „Paradisul Acvatic" spa-ul este deschis, în weekend, între orele 10.00 şi 22.00. O zi de relaxare la „Paradisul Acvatic" costă 25 de lei, pentru copii, şi 55 de lei, pentru adulţi. Complexul dispune şi de un hotel de trei stele, unde o cameră dublă costă 300 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

Spa şi tratamente

Şi piscina din cadrul complexului „Agrement", de sub Tâmpa, le oferă condiţii excelente amatorilor de distracţie. Pentru o oră de bălăceală în piscină, doritorii trebuie să scoată din buzunar 12 lei. Două ore în bazin costă 20 de lei, iar pentru o zi tariful este de 40 de lei. În aceşti bani este inclus şi accesul la saună. Complexul este deschis, zilnic, între orele 11.00 şi 21.00, iar clienţii au la dispoziţie şi un bar.

Un alt spa este deschis la Hotelul Aro Palace, din Braşov, acesta fiind deschis între orele 8.00-22.00.  O intrare la piscină pentru întreaga zi costă 49 de lei, însă există şi abonamente de 400 de lei, care cuprind 10 intrări. Abonamentul include saune umede şi uscate, jacuzzi şi acces la sala de fitness. Pentru o jumătate de oră de masaj sau de hidromasaj, doritorii trebuie să plătească 65 de lei. Preţul este acelaşi pentru şase şedinţe de electrostimulare, iar trei minute la solar costă 5,4 lei.

Taberele de schi, la mare căutare

Tabăra „Eskimo's" oferă sejururi de weekend, la preţul de 500 de lei. Pachetul de servicii cuprinde transport dus-întors, cu microbuzul, cazare la vilă de trei stele cu patru mese incluse, lecţii de schi cu instructori afiliaţi Federaţiei Române de Schi Alpin, plimbări cu ATV-ul, snowmobilul şi sania trasă de cai, cursuri de supravieţuire în natură şi schi nocturn.

La Buşteni, între 24 şi 29 ianuarie, se organizează tabere pentru preşcolari, iar între 30 ianuarie şi 5 februarie, tabere pentru şcolari, cu 1.250 de lei. Tariful include cazarea şi trei mese pe zi, activităţi recreative şi concursuri cu premii, lecţii de schi, transport dus-întors şi seară festivă cu proiecţie foto din timpul taberei. 

Părinţii care vor să-şi răsfeţe copiii pentru o săptămână, îi pot caza la un hotel de cinci stele, din Azuga. Pentru cinci nopţi cu mic dejun, părinţii vor plăti 240 de euro, iar pentru pensiune completă, 490 de euro. Pe lângă cursurile de schi şi asigurarea echipamentului complet, copiii se vor putea bucura şi de excursii cu jeepuri, pe trasee off-road.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite