Castelul Bran, scos la licitaţie caritabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Castelul Bran, scos la licitaţie pentru o seară Foto: arhivă
Castelul Bran, scos la licitaţie pentru o seară Foto: arhivă

O cină romantică la Castelul Bran va fi licitată la sfârşitul săptămânii, în cadrul unei acţiuni caritabile. Licitaţia va porni de la 200 de euro, însă reprezentanţii castelului se aşteaptă ca suma finală să depăşească 2.000 de euro. Banii vor fi donaţi unui copil bolnav de cancer.

Sorin are 14 ani, este din Codlea şi suferă de o formă rară de cancer. El are nevoie de peste 100.000 de euro pentru o operaţie în Franţa.

„Este mai mult decât o cină romantică. Este un pachet de top, pentru care musafirii vor plăti tocmai ca să nu aibă restricţii pe întreg domeniul. Seara va fi aleasă în funcţie de preferinţele celui care licitează, iar noi îi vom sta la dispoziţie şi vom face pregătiri speciale pentru un astfel de moment exclusivist", a explicat Alexandru Prişcu, unul dintre organizatorii evenimentului.

„Clientul nostru «îşi cumpără», de fapt, un castel pentru o seară întreagă. O echipă «invizibilă» îi va îndeplini orice dorinţă, cu discreţie maximă. Musafirii noştri vor putea să aleagă încăperea în care doresc să servească desertul sau vor putea sorbi coniac vechi în biblioteca regală", a adăugat Alexandru Prişcu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite