Brânză cu gândaci, servită la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de la Grădiniţa Nr. 1 din municipiul Lupeni a primit o cutie de brânză cu smântână, distribuită în cadrul programului „cornul şi laptele”, în care era un gândac. Pacheţelul

Un copil de la Grădiniţa Nr. 1 din municipiul Lupeni a primit o cutie de brânză cu smântână, distribuită în cadrul programului „cornul şi laptele”, în care era un gândac. Pacheţelul l-a deschis mama lui, ieri seară, şi a descoperit că în cutia de brânză este ceva de culoare neagră.

„Am văzut un punct negru şi am dat cu linguriţa smântâna şi brânza la o parte. Apoi s-a văzut imediat că e un gândac sau un păianjen, pentru că nu am mai putut să mă uit. Sunt oripilată şi până acum nu s-a mai întâmplat aşa ceva”, a spus, sub protecţia anonimatului, mama copilului.  Aceasta este decisă să trimită cutia cu brânză la analize.

A anunţat deja şi conducerea grădiniţei, care la rândul ei va anunţa Inspectoratul Şcolar Hunedoara şi Consiliul Judeţean. Suplimentul primit la grădiniţă este distribuit de o firmă din zona Brad-Hunedoara, a precizat conducerea unităţii de învăţământ.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit, la controalele efectuate în luna octombrie la unităţile de învăţământ din ţară, lapte şi cornuri expirate sau deteriorate din cauza depozitării improprii. Au fost aplicate 14 amenzi, în valoare totală de 65.000 de lei.

Potrivit NewsIn, în Suceava, inspectorii ANPC au descoperit agenţi economici care utilizau, la fabricarea produselor destinate unităţilor de învăţământ, ingrediente  expirate. De asemenea, la o şcoală cu clasele I-VIII din Sibiu s-au găsit cornuri expirate de 3 zile, rămase nedistribuite copiilor ce au absentat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite