Braconieri căzuţi în "plasa" jandarmilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi braconieri au fost surprinşi de jandarmii băcăuani în timp ce pescuiau ilegal pe lacul Galbeni, din apropierea municipiului Bacău. Miercuri seara, jandarmii au primit o sesizare din partea

Doi braconieri au fost surprinşi de jandarmii băcăuani în timp ce pescuiau ilegal pe lacul Galbeni, din apropierea municipiului Bacău.
Miercuri seara, jandarmii au primit o sesizare din partea unui membru al Asociaţiei de Dezvoltare Comunitară, cu privire la doi bărbaţi care pescuiau cu plase. La locul respectiv s-a deplasat imediat o echipă de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. Militarii au constatat că cei doi bărbaţi întindeau o plasă de pescuit dintr-o barcă pneumatică. Potrivit ofiţerului de relaţii publice, căpitan Marius ţăranu, "s-a luat măsura ridicării, în vederea confiscării, a bunurilor folosite la pescuit, plasă de pescuit din aţă (33 de metri) şi barcă pneumatică, iar făptuitorilor li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol, faptă prevăzută şi sancţionată de Legea 192/2001 cu amendă penală între 5.000 şi 10.000 RON". Dosarul celor doi va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite