Botoşani. Tânăra accidentată vineri la Vlădeni a fost transferată la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laura Dimitriu(24 ani) este în stare critică iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. Prietenul său care a murit pe loc a fost consilierul primarului oraşului Bacău. Tragedia de vineri seară din localitatea Vlădeni s-a produs din cauza imprudenţei tânărului care a intrat cu viteză într-o curbă şi s-a izbit într-un camion.

Medicii Spitalului Judeţean,, Mavromati,, au dispus tranferarea de urgenţă a tinerei de 24 de ani la Clinica de Neurochirurgie Iaşi. Laura Dimitriu prezintă traumatism cranio cerebral acut deschis, traumatism al coloanei cervicală, traumatism de bazin şi traumatism la membrele inferioare şi superioare. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.,, Starea sa este critică.S-a dispus transferarea s-a la Iaşi,, a declarat dr. Petre Rădăuceanu, şef UPU. 
 

Vineri seară, Laura Dimitriu(24 de ani) şi prietenul ei, Iulian Nicolae Iancu(26 ani),  se îndreptau spre Suceava. Pe DE 58, în dreptul localităţii Vlădeni, tânărul a intrat cu viteză într-o curbă extrem de periculoasă şi s-a izbit în plin în camionul unei firme de construcţii din Botoşani încărcat cu patru tone de piatră. Autoturismul Dacia Logan a intrat pe jumătate sub roţile camionului.

Şoferul, care a fost consilierul lui Romeo Stavarache, primarul Bacăului, a murit pe loc. După jumătate de oră de intervenţii, pompierii au reuşit descarcerarea tinerei, pasageră pe scaunul din dreapta. Pentru a scoate trupul tânărului, pompierii au tăiat maşina bucată cu bucată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite